Week 10: A slow beginning

As only half the group was there this week we decided to focus on the spatial element of our work. Based on suggestions made from last week, we decided to test the corridor style layout. We mounted the projectors on to the ceiling and projected onto opposite walls in the gallery space, and placed the speakers at either end of the room under the projection.

Suggestions were made to re-film the video and play around with the lighting of the faces in the video. As well as make the face fill the whole projection and make it larger. It was also suggested that a tube could be hung from the ceiling to bring the sound closer to the centre as there was a disconnect between the projections.

joel-dark.jpg

shaun-dark.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s